Pernute picante de cartofi

de yammy in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 30310 vizualizari

 

Deliciosi si ca garnitura

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi fiertzi
  • 2 oua
  • 380 gr faina
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr unt
  • susan
  • curry
  • praf usturoi
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute picante de cartofi:

-Dam cartofii pe razatoare
-adaugam ouale
-apoi untul si cascavalul -date pe razatoare, susanul, curry, praful de usturoi, piperul, sarea si amestecam
-adaugam faina
-amestecam pana nu se mai leaga de mana
-infainam bine de tot locul unde lucram si intindem o foaie din care taiem patratele
-le prajim in cratita cu mult ulei
-le scoatem si le punem intr-un lighenus cu hartie absorbanta

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Alexandra Elena 1

17.05.2014, 12:12

interesanta reteta

shukly 1

06.02.2015, 09:56

cred ca ceva lipseste din reteta sau am facut eu ceva gresit, pentru ca ale mele nu au iesit crocante asa cum par acestea din poze. nu s-au umflat pernitele

roxaneek 1

23.02.2016, 13:46

in faina nu amestecam un praf de copt?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti